Bescherm je harmonicadoek in herfst en winter

Bescherm je harmonicadoek in herfst en winter

De herfst komt eraan en dat gaan we steeds meer merken. Er valt steeds meer regen en ook de wind trekt meer dan regelmatig aan. Welkom in het najaar, de herfst kom eraan. Niet iedereen kijkt er naar uit maar het klimaat in Nederland kent echt vier jaargetijden. Voor liefhebbers van het buitenleven brengen we graag de bescherming van het harmonicadoek onder de aandacht.

Demonteren is niet nodig

De zomer van 2022 leek oneindig en je hebt ongetwijfeld enorm veel plezier gehad van je harmonicadoek. Nu we richting de herfst gaan is het slim je harmonicadoek goed te beschermen tegen de weersinvloeden. Eigenaren van een Coolfit schaduwdoek demonteren het doek einde najaar maar bij het harmonicadoek is dit echter niet nodig!

We hebben bij Nesling een beschermhoes gemaakt waardoor je jouw harmonicadoek eenvoudig kunt beschermen met de Nesling beschermhoes. Door je harmonicadoek eenvoudig op te bergen in de beschermhoes hoef je jouw doek dus niet te demonteren en ben je klaar voor herfst en winter. Hiermee verleng je de levensduur van je doek én je kan het bovendien het hele jaar laten hangen. 


De beschermhoes is al verkrijgbaar vanaf €109,-.

Kijk voor meer informatie op https://www.nesling.nl/assortiment/beschermhoes-harmonicadoek