Geniet langer van het buitenleven met een waterdicht harmonicadoek

Over schaduwdoeken
Geniet langer van het buitenleven met een waterdicht harmonicadoek

In ons land is het weer steeds meer aan het veranderen. Is het heerlijk zonnig in de ochtend, trekt er ’s middags een bui over. Genieten van het buitenleven in de tuin of op het terras vinden we echter steeds belangrijker. Te veel zon is echter niet goed voor onze huid en  soms is het ook gewoon te warm. Schaduwdoeken en harmonicadoeken zijn slimme oplossingen hiervoor. Betaalbaar, stijlvol en ze beschermen je tegen de zon. 

 

Wat is een harmonicadoek?


Een harmonicadoek is een schaduwdoek dat je gebruikt in een pergola. Bepaal je liever zelf de hoeveelheid schaduw dan ben je op zoek naar een harmonica schaduwdoek. Dit is een in- en uitschuifbaar systeem, vernoemd naar het instrument. 

De populariteit van onze doeken vloeit voort uit de kwaliteit, dat zie je ook aan de afwerking van onze doeken. De Prosail stof bestaat uit hoogwaardig acryl van 300gr/m2 en de Coolfit Harmonicadoeken bestaan uit 285g/m2 sterk geweven HDPE.

 

Waterdicht of waterafstotend?

Bij Nesling hebben we harmonicadoeken die waterafstotend zijn, zoals de Prosail harmonicadoeken en harmonicadoeken van de Coolfit lijn die zijn water- en wind doorlatend. Beide modellen zijn eenvoudig open en dicht te trekken, makkelijk te reinigen en de stof is van topkwaliteit! Op het waterdichte harmonicadoek krijgt u tot 3 jaar garantie op het doek! 

 

Pergola met waterdicht harmonicadoek

Onze Prosail waterproof harmonicadoeken zijn uitermate geschikt voor een pergola. We leveren ze los maar ook inclusief aluminium pergola, dan heb je gelijk het gehele pakket. Deze combinatie zorgt voor een stijlvolle look in uw tuin of terras. De pergola is trouwens in diverse maten en kleuren verkrijgbaar.

 

Afmetingen van onze harmonicadoeken

Wij leveren het waterdichte harmonicadoek, de Prosail waterproof harmonica, zowel in 2,97x2,97meter als in 2,97x3,97meter. Courante maten, passend bij onze pergola’s. Ons waterafstotende Prosail harmonicadoek leveren wij in 4 maatvoeringen, van 3,19x3x19 meter tot 4,19x3,08 meter.


Heb je vragen over onze schaduw- en harmonicadoeken of wil je advies neem dan contact op met ons of één van verkooppunten.

 

Team Nesling
Tel.     010 760 20 50
Mail    sales@nesling.nl