Schaduwdoek rechthoek 3x5 meter

Over schaduwdoeken
Schaduwdoek rechthoek 3x5 meter

Schaduwdoeken zijn er in verschillende vormen. Afhankelijk van je wensen en de ruimte rondom je huis of tuin maak je een keuze. Het schaduwdoek in driehoek formaat is enorm populair maar de schaduwdoek in vierkant of rechthoekig formaat blijven zeker niet achter. Wanneer kies je nu voor een schaduwdoek in rechthoek formaat?

Kiezen voor een Schaduwdoek rechthoek

Ruimte is allesbepalend bij het kiezen van de vorm van een schaduwdoek. Hiermee bedoelen we ruimte rondom je woning, op je terras of in de tuin. Wanneer je in de gelukkige omstandigheid bent dat je ruim woont kan je kiezen voor een rechthoekig schaduwdoek. Deze vorm geeft de meeste schaduw. Natuurlijk moet het wel passen bij het ontwerp van je tuin maar die keuze is aan jou!

Kiezen voor een schaduwdoek in de vorm van een rechthoek

Kenmerken van de Nesling schaduwdoeken

De Nesling schaduwdoeken in rechthoekig formaat kenmerken zich door een stof die water- en wind doorlatend is en hierdoor het hele jaar kan blijven hangen. Deze schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in een tweetal afmetingen. U heeft de keuze uit 3x4 of 3x5 meter. De HDPE stof van de zonnedoeken is van uitstekende kwaliteit, beschermt tot 95% tegen de hinderlijke UV stralen en is makkelijk te onderhouden. Er geldt bovendien een garantie van 5 jaar op de stof.

Heb je verder nog vragen over ons rechthoekige schaduwdoek neem dan even contact met ons op. We helpen je graag!


Team Nesling
Tel.     010 760 20 50
Mail    sales@nesling.nl