Waarom kiezen voor buitenrolgordijnen?

Over buitenrolgordijnen
Waarom kiezen voor buitenrolgordijnen?

Wil je graag de echte warmte buiten houden of niet steeds in de laagstaande zon kijken? Kies dan voor buitenrolgordijnen.

Uit onderzoek bij onze klanten waarom ze buitenrolgordijnen aanschaffen kregen we als feedback dat ze veel last hadden van de warmte in de zomer en dus graag de warmte buiten willen houden. De laagstaande zon en privacy zijn ook enkele redenen die meerdere keren werden genoemd.
 

Rolgordijnen speciaal gemaakt voor het buitenleven

Natuurlijk hebben rolgordijnen buiten meer te verduren dan wanneer ze binnen achter het raam hangen. De Nesling rolgordijnen zijn gemaakt van Coolfit en zorgen ervoor dat ze de schadelijke UV stralen tot wel 95% tegenhouden. Ook laten ze de wind door waardoor ze ervoor zorgen dat het niet te warm wordt maar juist heerlijk koel blijft. De rolgordijnen drogen echter snel en zijn daarnaast ook schimmelwerend.
Rolgordijnen voor buiten

Steeds warmere zomers

We hebben nu al genoeg zomers meegemaakt waarbij het steeds warmer wordt in Nederland en volgens de weerdeskundigen zal dit nog wel zo door blijven gaan. Eén van de belangrijkste voordelen van het Nesling Coolfit buitenrolgordijn is dat als je deze buiten ophangt, je de warmte tegenhoudt nog voordat deze het glas raakt en zo de temperatuur in huis beïnvloedt.  Ideaal tegen een laagstaande zon en de schaduw zorgt ook nog eens voor een intieme sfeer. 

P.s.
De Coolfit® rolgordijnen zijn ook uitstekend te combineren met een Nesling® pergola.