Zonnescherm op je balkon zonder boren

Zonnescherm op je balkon zonder boren

Woon je op de begane grond dan zijn er tal van schaduw oplossingen voor op je terras of in de tuin. Zoek je een flexibele oplossing om ook op je balkon te genieten van het heerlijke weer dan heeft Nesling een hele fijne oplossing.

Zonnescherm voor ieder balkon

Met het Flex Frame in combinatie met een Coolfit rolgordijn zet je binnen no time op je balkon een zonnescherm op. Het frame bestaat uit twee palen met een tussen arm die tussen het plafond en de vloer worden geklemd. Tussen de palen hang je het rolgordijn in de beugels en zonder te boren creëer je een zonnescherm op je balkon. 
 

Het mooie van het Flex Frame is dat, omdat er niet hoeft te worden geboord, het een oplossing is voor ieder balkon! Het is in hoogte instelbaar van 195 – 305 cm en de breedte wordt bepaald door Het Coolfit rolgordijn. Standaard is het geschikt voor alle rolgordijnen vanaf 148 cm.

zonnescherm voor balkon
 

Eigenschappen van de Coolfit rolgordijnen

De rolgordijnen zijn gemaakt van Coolfit stof wat tot 95% bescherming biedt tegen schadelijke UV stralen. De rolgordijnen zijn wind doorlatend en schimmelwerend en hebben weinig onderhoud nodig. 


Heb je vragen of is iets niet duidelijk kijk dan even op de balkonproducten van Nesling